Skip to content
Vlnr: Tom Klein/Brincr, Ivo Bodenstaff/Visma Software, Chiel den Dunnen/Consolit en Sijrina Leenman/Consolit
Vlnr: Tom Klein/Brincr, Ivo Bodenstaff/Visma Software, Chiel den Dunnen/Consolit en Sijrina Leenman/Consolit

Persbericht -

Visma Software, Brincr en Consolit bundelen krachten

Uitbreiding portfolio biedt cloud-erp-oplossing voor elk type groothandel

Visma Software, producent en leverancier van ERP-software voor het mkb, de grootzakelijke en de semipublieke sector, introduceert een nieuwe propositie voor groothandels met de combinatie van Brincr Groothandelsoftware en Visma.net Financials. Visma-partner Consolit zal als launching partner deze combinatie vanaf januari 2022 aanbieden.


‘Met Visma.net Logistics voor het hogere segment en de combinatie van boekhoudsoftware Visma eAccounting met Brincr boekten wij eerder al succes in de markt. Door de toevoeging van deze nieuwe combinatie aan ons portfolio kan Visma Software nu iedere groothandel, van klein tot groot, een moderne en toekomstbestendige cloudoplossing bieden’, zegt Ivo Bodenstaff, commercieel directeur Visma Software. Door Visma.net Financials te koppelen met Brincr profiteren groothandels van verregaande automatisering binnen een geïntegreerd systeem. Dat levert hen aanzienlijke tijdbesparing, inzicht en grip op.

De samenwerking is tot stand gekomen vanuit het enthousiasme van betrokken partijen over de suite aan oplossingen, de combinatie van jarenlange ervaring en specialistische kennis van de branche. ‘Wat we gemerkt hebben is dat we ieder vanuit onze eigen kracht een substantiële inbreng hebben in de samenwerking en propositie’, geeft Tom Klein aan, co-directeur en een van de oprichters van Brincr. Chiel den Dunnen, algemeen directeur Consolit, vervolgt: ‘De link is snel gelegd als je dezelfde taal spreekt en vergelijkbare groeiambities hebt.’

Het hele scala aan mogelijkheden kenmerkt zich door een toekomstbestendige, 100% focus op de cloud bij de productontwikkeling.

Onderwerpen

Tags


Over Visma Software

Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy en crm. Al meer dan 40.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met onze software. Ons portfolio bevat onder meer AccountView, Visma.net ERP, Visma eAccounting, Visma Project Management, Visma Teleboekhouden, Mamut One, Brincr en Davilex. Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië.

Over Brincr

Brincr biedt online software voor groothandels- en eCommercebedrijven. Als handelsbedrijf streef je ernaar om alle onderdelen van het bedrijfsproces vlekkeloos te laten verlopen. Je wilt efficiënt en effectief werken. Integraties maken met je webshop, boekhoudpakket en pakketdienst. Brincr is je geautomatiseerde steun en toeverlaat als het gaat om optimalisatie van je logistieke proces.

Over Consolit

Consolit, opgericht in 2001 te Dordrecht, is zowel reseller van ERP-oplossingen als ook producent van eigen software gericht op de doelgroepen die bediend worden: groothandel, handel en service- & projectgeoriënteerde organisaties. Met een team van ervaren professionals in sales, consultancy, development en support bedient Consolit zijn relaties vanuit haar 3 kernwaarden: slagvaardig, gedreven en betrokken.

Meer informatie

Anita Loman
PR & Communicatiemanager Visma Software
E: anita.loman@visma.com
T: 06 51 14 81 95

Perscontacten

Milan Vaassen

Milan Vaassen

Press contact PR, Brand & Sponsorship Manager PR & Communication Visma Benelux 06 3614 1947

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector.

Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 14.000 medewerkers, en een netto-omzet van ruim €1,741 miljoen EUR in 2021 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse en Belgische markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 35 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloudsoftware. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.