Skip to content
Visma daagt de status quo in accountancy uit

Persbericht -

Visma daagt de status quo in accountancy uit

Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, presenteert vandaag de Visma Connected Experience voor accountants. De afgelopen jaren is Visma’s portfolio voor de Nederlandse accountancy- en ERP-markt dankzij een aantal strategische overnames sterk gegroeid. Met de complementaire capaciteiten van de bedrijven Visma Software, PinkWeb, Visionplanner, Nmbrs, Yuki, Comandi, DizzyData en Cash Bedrijfssoftware biedt Visma dan ook het meest complete ecosysteem van oplossingen voor accountants.

Visma doorbreekt de status quo in accountancy

In de IT-industrie is een status quo ontstaan waarbij één van de meest hardnekkige dilemma’s de keuze is tussen een totaaloplossing bij een leverancier, die tot op bepaalde hoogte geïntegreerd is maar niet perse de beste oplossing in de markt op deelprocessen biedt. Of een best-of-breed-oplossing waarbij er gekozen kan worden voor de best passende oplossingen voor verschillende bedrijfsprocessen maar waarbij de eindgebruiker zelf voor de integratie moet zorgen. Visma doorbreekt dit dilemma met de Visma Connected Experience voor accountants.

Visma Connected Experience voor accountants

Binnen de Visma-familie beslaan Visma Software, PinkWeb, Visionplanner, Nmbrs, Yuki, Comandi, DizzyData en Cash Bedrijfssoftware samen de accountancy- en ERP-markt. Afzonderlijk zijn het ieder Nederlandse challengers met innovatieve cloudsoftware. Samen is het één team en ondersteunen ze accountants en administratiekantoren bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel.

“Al onze business units leveren unieke cloudoplossingen die accountants helpen succesvol te zijn voor hun klanten. Wij als Visma zijn enorm trots op wat deze bedrijven hebben bereikt en gaan ze helpen om nog sneller hun producten te ontwikkelen en te groeien. Met de lokale expertise, ondernemersgeest en toewijding aan een lange termijn partnerschap van de Visma-bedrijven biedt Visma accountants de ‘Visma Connected Experience’. Daarmee is Visma een business partner met keuzevrijheid en weten we een vliegwiel van waardecreatie te realiseren voor klanten,” zegt John Reynders, Country Director Visma Benelux.

De Visma bedrijven bieden stuk voor stuk oplossingen die aansluiten op de unieke behoeften van een organisatie, zijn daadwerkelijk cloud-based en vernieuwen continu door de onderliggende innovatiekracht van de Nederlandse ondernemers in de Visma-organisatie.

Dankzij de Visma Connected Experience voor accountants hebben gebruikers de keuze uit het meest complete innovatieve ecosysteem aan cloudoplossingen die naadloos met elkaar samenwerken. Waarbinnen gebruikers middels één inlogcode toegang hebben tot alle applicaties, waarmee eenvoudig tussen applicaties geswitched kan worden en waartussen data realtime en veilig uitgewisseld wordt en omgezet naar waardevolle inzichten. Accountants hebben hierdoor minder administratie én hebben op elk moment sneller en beter inzicht om zo meerwaarde aan hun klant te bieden.

Kijk voor meer informatie op: www.visma.nl/accountants

Onderwerpen


Visma biedt software en diensten die de belangrijkste bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma-groep is actief in de hele Scandinavische regio, samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 11.000 medewerkers, meer dan 1.000.000 klantcontracten en een netto-omzet van € 1,5 miljard in 2019, is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven.


Het software aanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-overheid. Naast Visma Connect en Visma Software zijn ook bekende organisaties als Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day, PinkWeb, PlusPort, Visma Verzuim, Circle Software, Onguard, Visionplanner, IntraData, Nmbrs, Yuki en Cash Bedrijfssoftware onderdeel van de Visma-groep. Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams.

Perscontacten

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Press contact Head of Communication Norway +47 921 57 801
Aase Settevik

Aase Settevik

Press contact Director of Brand & Communication +47 920 49 559

Gerelateerde verhalen

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector.

Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 14.000 medewerkers, en een netto-omzet van ruim €1,741 miljoen EUR in 2021 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Visma is een van Europa’s toonaangevende leveranciers van bedrijfskritische software voor een efficiëntere en veerkrachtige samenleving. Door het werk van bedrijven en organisaties van elke omvang te vereenvoudigen en te automatiseren, verbeteren we het dagelijks leven van mensen. Met 15.000 medewerkers, 1.200.000 klanten uit de particuliere en publieke sector in de Benelux, Scandinavië, Centraal- en Oost-Europa en Latijns-Amerika, en een netto-omzet van € 2.081 miljoen in 2021, zetten we ons in om morgen beter te maken dan vandaag. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse en Belgische markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 40 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloudsoftware. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.