Skip to content
Visma biedt met overname Dialog een online platform voor continu motiveren en ontwikkelen van personeel

Persbericht -

Visma biedt met overname Dialog een online platform voor continu motiveren en ontwikkelen van personeel

Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt Dialog over. De Utrechtse HR Tech scale-up biedt een online platform voor performance- en talentmanagement. Hiermee kunnen organisaties het eigenaarschap bij hun medewerkers vergroten, betrokkenheid verhogen en de prestaties verbeteren. Op deze manier blijven zij in deze krappe arbeidsmarkt een aantrekkelijke werkgever.

Dialog is in 2012 opgericht met als doel om het jaarlijkse administratieve ‘moetje’ - de HR-cyclus - radicaal te vernieuwen. Dialog ondersteunt medewerkers met het maken van een persoonlijk plan. Medewerkers gebruiken dit plan het hele jaar als ze bijvoorbeeld feedback vragen over hun prestaties aan collega’s en klanten. Het doel is om continu met elkaar in gesprek te blijven. Dialog ondersteunt organisaties zo om het maximale uit hun mensen te halen.

Meer dan honderd organisaties, waaronder NS Stations, Spar en de KNVB, zetten Dialog in om hun medewerkers te ondersteunen en ‘het goede gesprek’ te stimuleren. Dialog koppelt met alle bekende HR pakketten, om zo dubbele administraties te voorkomen.

“Dat we nu onderdeel zijn van Visma, zien we als geweldige kans om nieuwe markten te betreden”, zegt Stefan Op de Woerd, mede-oprichter van Dialog. “In veel organisaties gaat een hoop potentieel verloren door klassieke manieren van aansturen. Onze ambitie is om bedrijven te ondersteunen het beste uit hun mensen te halen met behulp van gebruiksvriendelijk online platform. De wijze waarop wij onze klanten helpen, zien we terug in de aanpak van Visma. Visma geeft bedrijven die ze overneemt de vrijheid om te ondernemen om zo hun bedrijfssucces te vergroten. En biedt ondersteuning als daar behoefte aan is. Dat spreekt ons erg aan.”

“We bevinden ons in een historisch krappe arbeidsmarkt waarbij het binden en boeien van talent in vrijwel elk bedrijf een strategische prioriteit is”, zegt John Reynders, Area Director Benelux. “Dialog is de perfecte oplossing die organisaties in staat stelt om deze prioriteit te realiseren met een modern, gebruiksvriendelijk en flexibel platform. We zijn daarom blij en trots dat Dialog het succes wil uitbouwen binnen de Visma-familie. Dialog is een zeer waardevolle aanvulling op ons portfolio aan HR-software-applicaties en ik verwacht dat we veel van onze klanten blij kunnen maken met deze meerwaarde.”

Dialog zet als zelfstandig bedrijf, binnen de Visma-groep, de bedrijfsactiviteiten voort. Dialog blijft dan ook met alle aanbieders van HR-pakketten samenwerken. Daarnaast gaat het samenwerken met andere Visma-bedrijven.

Onderwerpen


Over Dialog

Dialog biedt organisaties een online platform voor het ondersteunen van performance- en talent management en het stimuleren van het goede gesprek. Ook maken ze het mogelijk om Engagement & Enablement continu in beeld te brengen en hierover met elkaar in gesprek te blijven. Er werken ongeveer 20 medewerkers bij Dialog en hun gedeelde kernwaarden zijn: fans creëren, continu verbeteren en teamspirit.  

Over Visma

Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 14.000 medewerkers, en een netto-omzet van ruim €1.995 miljoen EUR in 2021 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 28 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloudsoftware. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.

Meer informatie
Milan Vaassen
PR & Brand Manager Visma Nederland
E: milan.vaassen@visma.com
T: 06 36 14 19 47

Perscontacten

Milan Vaassen

Milan Vaassen

Press contact PR, Brand & Sponsorship Manager PR & Communication Visma Benelux 06 3614 1947

Gerelateerde verhalen

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector.

Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 14.000 medewerkers, en een netto-omzet van ruim €1,741 miljoen EUR in 2021 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse en Belgische markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 35 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloudsoftware. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.