Skip to content
Visma bedrijven RADAR360 en Visionplanner samen verder

Persbericht -

Visma bedrijven RADAR360 en Visionplanner samen verder

Veenendaal, 17 mei 2021

Visionplanner en RADAR360 bundelen vanaf heden hun krachten en gaan intensief samenwerken. De softwareproducten van beide ondernemingen ondersteunen accountants- en administratiekantoren bij hun belangrijkste kernprocessen.

RADAR360 levert CRM en practice management oplossingen aan accountants- en administratiekantoren. Visionplanner is software voor dashboarding, jaarrekeningen en fiscale aangiftes, ook actief op dezelfde markt. Beide bedrijven zijn onderdeel van Visma, Europees leider in cloud software oplossingen.

Brigitte Buntinx “De samenwerking met Visionplanner geeft aan dat wij binnen Visma altijd denken en ontwikkelen vanuit de best-of-breed-gedachte. Een mooie verbinding tussen twee spelers met een duidelijke focus.”

“RADAR vult ons software landschap goed aan” vervolgt Gert Kwetters, managing director van Visionplanner. “Onze jaarrekeningen en dashboards zijn vaak het startpunt voor adviesgesprekken met ondernemers. De CRM functionaliteit van RADAR kan daar een belangrijke rol in vervullen. Ook de practice management functionaliteiten zoals document management, tijdregistratie en facturatie passen heel goed bij ons portfolio.”

John Reynders, Visma’s Area Director Benelux bevestigt dat de Visma-strategie is om bedrijven onafhankelijk te laten opereren. “Desondanks zien we nu vooral de voordelen van het combineren van beide bedrijven. RADAR’s innovatieslag kan nu nog sneller. En zowel Visionplanner als RADAR bouwen hun gezamenlijke doel nu verder uit: mooie, veilige en rijke applicaties ontwikkelen voor hun klanten.”

Beide organisaties houden onverminderd focus op de ontwikkeling van hun producten, waarbij wel zal worden gezocht naar integraties die van toegevoegde waarde zijn voor de gebruikers. RADAR360 blijft als autonoom product actief binnen Visionplanner.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Gert Kwetters, Managing Director van Visionplanner (06 53 37 48 73 - gertkwetters@visionplanner.com) of met Brigitte Buntinx, Managing Director van RADAR360 (06 55 33 75 84 - bb@radar360.nl).Onderwerpen


Over RADAR:
RADAR360 werd in 2000 opgericht als CRM-applicatie. Naast CRM biedt RADAR ook document management, urenregistratie en een facturatiemodule en is daarmee uitgegroeid tot een cloudplatform dat de moderne accountant de 360 graden inzichten biedt die nodig zijn in de accountancy. Inmiddels werken ruim 650 administratie- en accountantskantoren met RADAR.

Over Visionplanner:
Visionplanner is een online platform – web en mobile – voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages.

Naast het Visionplanner platform, vallen de softwareproducten van MLE, Comandi en Infine ook onder de Visionplanner groep.

Over Visma:
Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 12 500 medewerkers,  1 miljoen klanten en een netto-omzet van ruim €1.741 miljoen EUR in 2020 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 25 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloud- en softwareoplossingen. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.

Perscontacten

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Press contact Head of Communication Norway +47 921 57 801
Aase Settevik

Aase Settevik

Press contact Director of Brand & Communication +47 920 49 559

Gerelateerde verhalen

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector.

Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 14.000 medewerkers, en een netto-omzet van ruim €1,741 miljoen EUR in 2021 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Visma is een van Europa’s toonaangevende leveranciers van bedrijfskritische software voor een efficiëntere en veerkrachtige samenleving. Door het werk van bedrijven en organisaties van elke omvang te vereenvoudigen en te automatiseren, verbeteren we het dagelijks leven van mensen. Met 15.000 medewerkers, 1.200.000 klanten uit de particuliere en publieke sector in de Benelux, Scandinavië, Centraal- en Oost-Europa en Latijns-Amerika, en een netto-omzet van € 2.081 miljoen in 2021, zetten we ons in om morgen beter te maken dan vandaag. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse en Belgische markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 40 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloudsoftware. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.