Skip to content
Visma bedrijven Comandi en Visionplanner bundelen krachten

Persbericht -

Visma bedrijven Comandi en Visionplanner bundelen krachten

Visionplanner en Comandi bundelen vanaf 1 april a.s. hun krachten en gaan intensief samenwerken. Gecombineerd vormen zij vanuit Visma het powerhouse van data-to-insights voor ondernemers en accountants in de Benelux. Comandi levert geavanceerde dashboarding en business analytics software in de accountancy markt en aan MKB ondernemers. Visionplanner is met software voor dashboarding, jaarrekeningen en fiscale aangiftes actief op dezelfde markt. Sinds medio 2020 zijn beide bedrijven onderdeel van Visma, Europees leider in cloud software oplossingen.

Dewi Vermeulen, managing director van Comandi: “Binnen de Visma groep kwamen we vaker met elkaar in contact. Het werd steeds duidelijker dat we een gedeelde missie hebben met de transformatie van data naar inzicht: bijdragen aan het succes van ondernemers! Door deze samenwerking krijgen we nog meer slagkracht, bijvoorbeeld voor uitbreiding van onze scenarioplanning en mogelijkheden met operationele data. We creëren hiermee nieuwe kansen voor onze klanten en teams.”

“Beide softwareproducten vullen elkaar goed aan” vervolgt Gert Kwetters, managing director van Visionplanner. “De dashboard oplossingen hebben beide unieke, sterke eigenschappen. Daarnaast zijn de checklist- en jaarrekeningmodules van Visionplanner een mooie aanvulling op de business analytics van Comandi. De binnenkort te lanceren fiscale en benchmark oplossingen maken de combinatie alleen nog maar sterker”. Zoveel mogelijk doen met dezelfde data is het devies van beide partijen.

John Reynders, Visma’s Area Director Benelux bevestigt dat de Visma-strategie is om bedrijven onafhankelijk te laten opereren. “In dit geval was het echter logisch om Comandi en Visionplanner dichter bij elkaar te brengen. Deze combinatie biedt heel veel extra mogelijkheden voor het versnellen van onze ambities en het drijven van verdere innovatie in de accountancymarkt.”

Beide organisaties houden onverminderd focus op de ontwikkeling van hun producten. Op termijn zal de samenwerking op het gebied van kennisdeling, productontwikkeling en innovatie ten gunste komen van klanten van beide bedrijven. De kracht van de combinatie op het gebied van business analytics en financiële rapportage is een cruciale component in de Visma Connected Experience voor accountants.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Gert Kwetters, Managing Director van Visionplanner (06 53 37 48 73 - gertkwetters@visionplanner.com) of met Dewi Vermeulen, Managing Director van Comandi (06 28 56 51 87 - vermeulen@comandi.nl).

Onderwerpen


Over Comandi:

Comandi is een business analytics platform voor ondernemers en accountants in Nederland en België. Het is Comandi’s missie om impact te hebben op resultaatverbetering van bedrijven met inzicht en actie. De interactieve dashboards combineren financiële en operationele data. Een belangrijke toevoeging daarop zijn de speciale business analytics tools, bijvoorbeeld voor budgetten, benchmarks, alerts en scenarioplanning.

Dagelijks werken duizenden organisaties uit sectoren als handel, dienstverlening, retail en horeca met de software. Met Comandi onderneem en adviseer je vanuit je eigen cockpit!

Over Visionplanner:

Visionplanner is een online platform – web en mobile – voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages.

Door de online samenwerking staan de financieel specialisten in nauw contact met hun klanten en kunnen ze adviseren en klankborden bij alle uitdagingen die de ondernemer tegenkomt. Zo helpt Visionplanner administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken.

Over Visma:

Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 12 500 medewerkers, 1 miljoen klanten en een netto-omzet van ruim €1.741 miljoen EUR in 2020 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 25 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloud- en softwareoplossingen. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.

Gerelateerde verhalen

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector.

Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 12 500 medewerkers, 1 miljoen klanten en een netto-omzet van ruim €1.741 miljoen EUR in 2020 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 25 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloud- en softwareoplossingen. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.