Skip to content
Persbericht: Visma zet haar strategische uitbreiding in de Nederlandse accountancy cloud voort met de overname van Cash Software

Persbericht -

Persbericht: Visma zet haar strategische uitbreiding in de Nederlandse accountancy cloud voort met de overname van Cash Software

Den Haag, 9 september 2020 - Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt online bedrijfssoftware specialist Cash Software over. Met deze strategische overname, die volgt op de overnames van Visionplanner, Nmbrs en onlangs Yuki, blijft de Visma Group gestaag groeien in de Nederlandse accountancy- en ERP-markt.

Cash Software, waar sinds 7 jaar ook Microloon een onderdeel van is, werd opgericht in 1984 en ontwikkelt al meer dan 35 jaar bedrijfssoftware voor het MKB. Inmiddels werken ruim 10.000 bedrijven met CASH en Microloon en tezamen voeren zij ruim 400.000 administraties.

“Cash Software is groot geworden door gewoon te blijven en heeft de gebruiker altijd centraal gesteld om innovatieve bedrijfssoftware te kunnen bieden met een goede service. Door onderdeel te worden van de Visma-familie krijgen we nu nog meer armslag om de beste software en service te blijven bieden en meerwaarde te creëren voor al onze gebruikers” zegt Robert Mijnsbergen, CEO van Cash Software.

“De brede ERP-cloudoplossingen van CASH voor accountants en mkb-bedrijven, waar ruim 400.000 administraties in gevoerd worden, zijn een strategische uitbreiding van het Visma-ecosysteem. We zijn dan ook enorm verheugd dat Cash Software ervoor kiest om onderdeel te worden van onze snel groeiende Visma-familie. Met de toevoeging van Cash Software zijn we weer een stap verder in het aanbieden van het meest complete en innovatieve accountancy en ERP cloud-ecosysteem in de Benelux. Dankzij dit cloud-ecosysteem realiseren we een vliegwiel van waardecreatie voor klanten waarover we in de nabije toekomst meer zullen delen,” zegt John Reynders, Country Director Visma Benelux.

Cash Software zet, onder de huidige naam, de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort. De organisatie zal als onderdeel van de Visma-familie samenwerken met de andere Visma-bedrijven in het accountancy-ecosysteem. Informatie wordt zodoende makkelijker uitgewisseld waardoor Visma-klanten nog meer voordeel uit hun software halen. De twee oud-eigenaren Jaap Boender en Zita de Booij nemen afscheid van Cash Software. Eigenaar Robert Mijnsbergen blijft aan als Managing Director. Er zijn geen managementwijzigingen met deze overname gemoeid. 

Onderwerpen


Noot voor de redactie:

Over Visma

Visma biedt software en diensten die de belangrijkste bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma-groep is actief in de hele Scandinavische regio, samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 11.000 medewerkers, meer dan 1.000.000 klantcontracten en een netto-omzet van € 1,5 miljard in 2019, is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven.

Het software aanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-overheid. Naast Visma Connect en Visma Software zijn ook bekende organisaties als Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day, PinkWeb, PlusPort, Visma Verzuim , Circle Software, Onguard, Visionplanner, IntraData, Nmbrs en Yuki onderdeel van de Visma-groep. Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams.

Over Cash Software

Cash Software is een zeer ervaren online bedrijfssoftware specialist waarmee alle standaard bedrijfsprocessen volledig kunnen worden geautomatiseerd. Denk hierbij aan modules zoals; financieel, lonen, handel, productie, projecten en CRM die als een volledig ERP pakket samenwerken voor alle type bedrijven, verenigingen en stichtingen.

De bedrijfssoftware van Cash is vooral geschikt voor MKB bedrijven en administratie- en accountantskantoren die de processen echt volledig willen automatiseren en een ouderwets goede service willen.

Meer informatie

Milan Vaassen
PR & Brand Manager Visma Nederland
E: milan.vaassen@visma.com
T: 06 36 14 19 47