Skip to content
Nieuw leiderschap voor Visma | visionplanner

Persbericht -

Nieuw leiderschap voor Visma | visionplanner

Joris Joppe volgt Gert Kwetters op

Visma | visionplanner krijgt nieuw leiderschap. Het fintech bedrijf dat zich specialiseert in cloud software voor accountants en administratiekantoren groeide onder leiding van Gert Kwetters de afgelopen 17 jaar uit tot een cruciale speler in de accountancy sector. Op 1 maart draagt Gert Kwetters als Managing Director al zijn operationele verantwoordelijkheden over aan Joris Joppe. Vanaf die datum zal hij Visionplanner inclusief de labels, Infine, MLE, Comandi en Radar gaan leiden. 

Met de overname door Visma en de strategie die is ingezet, is Visionplanner beland in een nieuwe fase. Hierdoor is er ruimte voor verdere groei en ontwikkeling. “Dit is voor mij een natuurlijk moment om plaats te maken voor nieuw leiderschap. Sinds 2019 is Joris betrokken bij Visionplanner. Zijn ruime ervaring in de accountancy, vaardigheden en persoonlijkheid zijn waardevol voor Visionplanner. Daarmee draag ik met een gerust hart Visionplanner over aan ervaren handen” aldus Gert Kwetters. Vanuit een rol als adviseur zal Gert op de achtergrond betrokken blijven bij Visionplanner.

Joris: “Met onze geplande productontwikkelingen, de strategie die is uitgezet, en onze groei die we doormaken, blijft Visionplanner bouwen aan hèt nummer één platform voor accountants- en administratiekantoren. Ook dit jaar komt Visionplanner weer met mooie producten om de dienstverlening voor onze klanten beter te kunnen faciliteren.”

Visma | visionplanner
De afgelopen jaren is Visionplanner uitgegroeid tot hèt cloudplatform voor de accountancy. Innovatie is hierin altijd leidend geweest om de accountants- en administratiekantoren zo optimaal mogelijk te ondersteunen in het werkproces. Sinds april 2020 is Visionplanner onderdeel van Visma: Europees leider in cloud bedrijfsoplossingen.

De afgelopen jaren is Visma’s portfolio voor de accountancymarkt dankzij een aantal strategische overnames sterk gegroeid. Dit stelt Visionplanner in staat om samen met haar zusterbedrijven een compleet ecosysteem aan oplossingen aan te bieden die accountantskantoren volledig kunnen ontzorgen. John Reijnders, Area Director Benelux bij Visma, is zeer verheugd met het nieuwe leiderschap: “Ik ben het afgelopen jaar veel betrokken geweest bij het management team van Visionplanner. Een sterk team met goede ambities. Ik kijk ernaar uit de ingeslagen weg te vervolgen en met passie en focus de wereld van accountancy maximaal te supporten met kwaliteit en innovatie.”

Onderwerpen


Over Visma | visionplanner

Visma| visionplanner
is hèt online cloudplatform voor accountants- en administratiekantoren én hun klanten.

Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages. Door de online samenwerking staan de financieel specialisten in nauw contact met hun klanten en kunnen ze adviseren en klankborden bij alle uitdagingen die de ondernemer tegenkomt.

Zo helpen we administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken. Daar zijn we goed in.

Als onderdeel van de Visma-familie bieden we bovendien samen met onze innovatieve partners een totaaloplossing. Zo zorgen we als Visionplanner samen met onze ‘broertjes en zusjes’ voor de digitale tools waarmee de accountant in zijn totaliteit ruimte creëert voor samenwerking, advies en bedrijfsgroei, en verleggen we de mogelijkheden met het unieke Visma Connected Experience voor Accountants. En dat alles met een glimlach.


Visionplanner is in 1996 opgericht. Binnen de Visionplanner family vallen ook Infine (samenstel oplossing), MLE (jaarrekening oplossing voor midden en grote kantoren), Comandi (dashboard software) en Radar (CRM oplossing). Met deze oplossingen bedient Visionplanner meer dan 4.000 kantoren en meer dan 250.000 van hun klanten.


Over Visma

Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 14.000 medewerkers, en een netto-omzet van ruim €1,741 miljoen EUR in 2021 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse en Belgische markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 36 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloudsoftware. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.

Perscontacten

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Press contact Head of Communication Norway +47 921 57 801
Aase Settevik

Aase Settevik

Press contact Director of Brand & Communication +47 920 49 559

Gerelateerde verhalen

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector.

Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 14.000 medewerkers, en een netto-omzet van ruim €1,741 miljoen EUR in 2021 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Visma is een van Europa’s toonaangevende leveranciers van bedrijfskritische software voor een efficiëntere en veerkrachtige samenleving. Door het werk van bedrijven en organisaties van elke omvang te vereenvoudigen en te automatiseren, verbeteren we het dagelijks leven van mensen. Met 15.000 medewerkers, 1.200.000 klanten uit de particuliere en publieke sector in de Benelux, Scandinavië, Centraal- en Oost-Europa en Latijns-Amerika, en een netto-omzet van € 2.081 miljoen in 2021, zetten we ons in om morgen beter te maken dan vandaag. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse en Belgische markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 40 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloudsoftware. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.