Skip to content
Visma | ProActive: samen winnen

Nieuws -

Visma | ProActive: samen winnen

Softwarebedrijf ProActive heeft een bijzonder jubileum te vieren. Op 8 november 2021 is ProActive namelijk drie jaar zelfstandig onderdeel van Visma. In deze 3 jaar is dit bedrijf doorgegroeid tot ruim 80 enthousiaste en betrokken medewerkers. Het Haarlemse techbedrijf blijft zelfstandig opereren, maar onder een nieuwe naam: Visma | ProActive. Hierbij veranderen alleen de bedrijfsnaam en het logo. 

Met deze extra aanwezigheid van Visma binnen ProActive, heeft de maker van de Spend Cloud meer slagkracht zonder eigen identiteit te verliezen. Daarnaast: een betere connectie tussen de overige bedrijven die onderdeel uitmaken van de Visma Groep in Nederland. Het vernieuwde Visma | ProActive straalt meer Visma uit, omdat Spend Cloud gebruikers ondertussen ook al meer van de Visma voordelen merken. Denk hierbij aan geavanceerde cybersecurity, meer ontwikkelcapaciteit en kunstmatige intelligentie zoals in Autosuggest die suggesties geeft tijdens digitale factuurverwerking. 

Ondanks de verandering in naam en logo, verandert er aan de werking van de softwareoplossing, tone of voice en manier van doen niets.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar Heiko Bonenkamp: heiko.bonenkamp@visma.com.

Onderwerpen

Perscontacten

Milan Vaassen

Milan Vaassen

Press contact PR, Brand & Sponsorship Manager PR & Communication Visma Benelux 06 3614 1947

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector.

Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 14.000 medewerkers, en een netto-omzet van ruim €1,741 miljoen EUR in 2021 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse en Belgische markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 35 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloudsoftware. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.